CARNAVAL 2017 – Creació Comissió

Després de la reunió de data 29 de setembre i les peticions d’algunes persones per participar de manera activa en la creació i organització de la comparsa de Carnaval, s’ha decidit obrir un període de inscripcions per la COMISSIÓ DE CARNAVAL.

PASSEU PER L’AMPA

El divendres 07/10/16 es tornará a valorar si tenim suficient gent a la comissió per poder treballar tot el que comporta la creació i organització de la comparsa.

Què fa la comissió de Carnaval? Aquesta comissió ha de estar formada per persones compromeses per que la comparsa es pugui dur a terme. Fins arribar al dia de Carnaval, s’ha de dissenyar disfressa i carrossa, preparar un projecte per entregar a l’ajuntament com a participants, fer el càlcul de teles, patrons, compra de materials, imports per disfresses, realitzar la coreografia del ball… Dins de la comissió es faran 2 grup:

  • un per disseny i confecció de la disfressa, incloent compra de materials, control de disfresses, talles, repartiment, desplaçaments a botigues… i direcció i responsabilitat compartida amb el grup
  • Un per dissenys i confecció de la carrossa, incloent compra de materials, desplaçaments a botigues, reciclatge de material, muntatge i desmuntatge un dia abans i després del carnaval… i direcció i responsabilitat compartida amb el grup

Què es pretén? Hem d’aconseguir fer comunitat a l’escola, que tothom gaudeixi tant del període de preparació com del dia del carnaval.

Si el compromís i el voluntariat de tothom és en el mateix grau, ho podem passar molt bé i quedar molt satisfets del treball fet.

ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

PD: Si definitivament aconseguim portar a terme el Carnaval 2017, encara que no formis part de la comissió, estarem molt agraïts de que vinguis a ajudar-nos.